Xerox breidt samenwerking met Yusen Logistics uit naar België

Nieuws, Logistiek
Jean-Louis Vandevoorde

Xerox doet op de Nederlandse markt al langer een beroep op Yusen Logistics Benelux voor warehousing, voorbereiding en ‘final mile’ transporten van zijn kantoorapparatuur. Diezelfde diensten gaat de dochter van de Japanse groep nu ook in België en Luxemburg verzorgen.

Yusen Logistics zal vanuit Herentals ook taken zoals pre-installatie, transportklaar maken en ‘copy-ready’ opleveren van de Xerox-machines uitvoeren. Customer contacting, administratie, orderverwerking en transportplanning neemt de logistieker eveneens op zich.

Voor het vervoer zal de groep vijftien speciaal daarvoor toegeruste trucks inzetten. Elke chauffeur krijgt voor de plaatsing, installatie en gebruiksklare oplevering van de kantooruitrusting assistentie van een bijrijder.