Antwerpen boven op Zeebrugge Port Golf Day

Nieuws, Havens
Roel Jacobus
20220623 Knokke Apzi Voka Port Golf Day Beat the Pro
Zeebrugge Port Golf Day 2022 © Apzi-Voka

Het netwerk van Zeebrugse havenbedrijven Apzi-Voka organiseerde weer zijn jaarlijkse golftornooi in Knokke-Zoute. Het duo Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp-Bruges) en Vincent Maldague (Herfurth Group) won de hoofdcategorie. 

In de Royal Zoute Golf Club in Knokke werd op donderdag 23 juni haventaal gesproken. De verenigingen van private bedrijven uit de haven van Zeebrugge organiseerden de veertiende editie van de Zeebrugge Port Golf Day. Op dit exclusieve evenement ligt de nadruk op netwerking, met sportieve ontspanning voor zowel geoefende golfers als beginners.

In totaal namen zo’n 110 golfliefhebbers deel aan de verschillende competities: ‘Championship Course’, ‘Executive Course’ en ‘Introduction course’. De winnaars van de dag in de ‘Championship Course’ waren het duo Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp-Bruges) en Vincent Maldague, (managing director Herfurth Group). De tweede prijs binnen deze categorie ging naar Raymond Troch en Stefan De Giovanni. Het derde prijswinnende duo was Patrick Trio en Vincent De Groote.

Golfen tegen professional

Deze editie werd er ook een bijzondere prijs uitgereikt. Onder de titel ‘Beat the Pro’ konden de deelnemers zich meten met golfprofessional Manon De Roey, de nummer één van België, voor een ‘nearest to the pin challenge’. De winnaar in deze categorie was Stefan De Giovanni. Na afloop van alle golfwedstrijden volgde een prijsuitreiking met champagnereceptie en een afsluitend diner.

Op de foto zien we van links naar rechts Paul Hoornaert (Apzi), professioneel golfer Manon De Roey, Ludo Lievens (Lievens & Co), Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp-Bruges), Vincent Maldague (Herfurth Group), Clive Van Aerde (Van Aerde & Partners) en Michel Cigrang (CLdN).